F5J-NK-wedstrijd op ons veld op 24 Juli 2021

Zaterdag komen de beste modelzweefvliegers van Nederland naar Beuningen (gemeente Losser) om hun wedstrijd voor het NK 2021 te vliegen. Het betreft de F5J klasse. Er zijn dit keer ca. 27 deelnemers uit binnen-en buitenland. Er worden 7 rondes van elk 3 groepen ( 9 man per groep) gevlogen.

Naar het veld aan de Mensmanweg/Strengeveldweg is er kort voor het bereiken van het veld nog een omleiding. Deze gaat over een smal weggetje richting Mensmanweg. Op de terugweg, richting het westen van Nederland kan men niet via de kortste weg gebruik maken van de A1 maar moet men eerst naar De Lutte en dan langs Oldenzaal en vervolgens weer de A1 op.

We hopen op goed vliegweer en een sportieve wedstrijd. Meer info op facebook pagina F5J.NL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *