F3RES en F5J-treffen op ons veld en online.

Gezien de recente verruimingen zien we mogelijkheden om op zondag 13 juni veilig een gecombineerd treffen van de klassenF3-RES en F5J te organiseren. Doel van de dag is plezier te hebben, elkaar weer te ontmoeten en van elkaar te leren.

Wij hebben beschikking over een ruim bemeten veld gelegen aan de T-splitsing van de Mensmanweg/Strengeveldweg in Beuningen. Je bent vanaf 8:30 uur welkom.

De dag zal tweeledig zijn. Voor elke klasse afzonderlijk zal in Gliderscore een online event worden aangemaakt over 6 ronden. Alle deelnemers worden in 1 groep ingedeeld.

Er zal worden gevlogen volgens de Nederlandse regels te vinden op F3RES.nl en F5J.NL. Per klasse is er één groep.

RES-vliegers starten aan hun eigen lijn. Graag deze meenemen.

RES start om 10:00 uur, elke klasse vliegt om de beurt. F5J start om 10:15 uur. Rond 13:00 uur zijn heeft elke klasse 6 vluchten gemaakt.

In de middagpauze zal met de aanwezigen overlegt worden waar behoefte aan is. Er is voldoende kennis beschikbaar en er zijn kundige vliegers aanwezig. Mocht je niet aan het online event deelnemen dan ben je natuurlijk na 13:00 uur welkom om mee te vliegen.

Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, maar je wil op je eigen veld meedoen, dan kan dat ook. Meld je aan.

Aanmelden kan tot vrijdag 11 juni 22.00 uur via ph.zweers@zonnet.nl. Laat weten of je naar het veld komt of op eigen veld vliegt en welke klasse je vliegt.

Zaterdag ontvang je de QR-code nodig voor je deelname. Na het scannen van de code via je smartphone ga je automatisch naar Gliderscore.com en kun je score invullen.

Om in contact te blijven met de deelnemers die op eigen veld vliegen zal er een whatsapp groep aangemaakt worden. Leuk om foto’s, filmpjes en ervaringen te delen.

Wil je in deze groep meedoen, graag je mobiele nummer opgeven.

De weersverwachting voor het komend weekend ziet er prima uit. Op naar een mooie en gezellige dag.

Tot zondag,

Fons, Karel & Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *